Over ons

Graag wil ik mij aan u voorstellen…

Ik ben Gwen Dorpmanns geboren en getogen in het pittoreske kasteeldorp Baarlo.

Mama van Saartje en Dirkje en samen met Rob Peeters.

Afgestudeerd aan arTEZ Fashion Design in Arnhem.

Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn eigen opgeknapte boerderij, Frankrijk , prachtige oude stoffen en materialen, brocante, kinderkleding en interieuraccessoires, schilderen.

Oke en ook niet onbelangrijk…lekker eten en veel gezelligheid.

Samen met Karen run ik al jaren het bedrijf ByGeK, een kinderlifestylemerk dat zich richt op het ontwerpen en maken van unieke kinderkameraccessoires, kraamcadeau ’s, en vele andere handmade producten, allemaal met een uniek gevoel voor materiaal, kleur en sfeer.

Sinds een aantal jaren geef ik ook naailessen in ons gezellige ByGeK atelier in ons woonhuis in Baarlo.

Graag wil ik mij aan u voorstellen…

Ik ben Karen Huys geboren en getogen in het ‘durpke van anderhalf hoes’ Maasbree.

Wonende in Nijmegen met Partner Sjoerd Jacobs en konijn Dobby.

Afgestudeerd aan arTEZ Fashion Design in Arnhem.

Blij wordt ik van inspirerende authentieke mensen om mij heen, passie heb ik voor Brocante, interieurstyling , kinderkleding en accessoires, relaxen ,reizen, feestje geven..

Samen met Gwen run ik al jaren het bedrijf ByGeK, een kinderlifestylemerk dat zich richt op het ontwerpen en maken van unieke kinderkameraccessoires, kraamcadeau ’s, en vele andere handmade producten, allemaal met een uniek gevoel voor materiaal, kleur en sfeer.

Sinds kort geef ik ook naailessen en workshops voor kinderen in Nijmegen. Tevens verzorg ik kinderfeestjes op de gewenste locatie.